Počet záznamov: 1
Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse
Názov Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse Súbežný názov Еthymological Characteristics of Borrowings in the Gastronomic Discourse Preklad názvu Еtymologické charakteristiky výpožičiek v gastronomickom diskurze Autorské údaje T.V. Morozkina, D. A. Golubeva, Jarmila Rusiňáková Autor Morozkina T.V. Spoluautori Golubeva D. A. Rusiňáková Jarmila EUBFAJKAJ - Katedra anglického jazyka FAJ Zdrojový dokument Povolžskij pedagogičeskij poisk : Naučnyj žurnal. God. 37, no. 3 (2021), c. 64-69 online. - Ulyanovsk : Published By Ulyanovsk State Pedagogical University. ISSN 2307-1052 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu ruština Krajina vydania Ruská federácia Heslá gastronómia * pôžičky * komunikácia interkultúrna * jazyk odborný * jazykoveda Anotácia Článok sa zaoberá charakteristikami pôžičiek a ich príčinami v gastronomickom diskurze. Gastronomické témy odrážajú široké spektrum vlastností jazyka a kultúry, preto je zaujímavé pri štúdiách čŕt aj interkultúrna komunikácia. Analýza zameraná na určenie etnosémantických komponentov. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00558-001, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 370.2 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1