- Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Stu…
Počet záznamov: 1  

Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy

  1. SYS0304585
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20241024123327.8
    035
      
    $a 1227775 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20241014a2024łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy $f Radúz Dula, Roman Lacko
    301
      
    $a KEGA 020EU-4/2024
    301
      
    $a VEGA 1/0271/23
    330
      
    $a Gastronómia je v súčasnosti jedným z najvyužívanejších typov služieb venovaných stravovaniu ľudí. V literatúre sa často stretávame s tým, že aj keď ľudia poznajú význam slova gastronómia, nepoznajú jeho konkrétnejšie špecifikácie. Cieľom príspevku je zhodnotiť všeobecné znalosti v oblasti gastronómie u študentov vysokých škôl, ktorí študujú podnikanie v cestovnom ruchu a službách. Na dosiahnutie tohto cieľa bol ako najvhodnejšia metóda zvolený dotazníkový prieskum, ktorý sa uskutočnil v novembri 2023. Vzorku tvorilo viac ako 150 respondentov. Výsledky poukazujú na nedostatočný prehľad vo vybraných oblastiach a naznačujú tak smerodajný trend pre vyučovací proces. Na základe výsledkov bude možné vhodnejšie určiť oblasti a ciele výučby v príslušných predmetoch.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0304581 $1 011 $a 1339-3081 $1 200 1 $a Studia commercialia Bratislavensia $b elektronický zdroj $e Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $v Roč. 17, č. Special Issue (2024), s. 80-91 $1 210 $a Bratislava $c Ekonomická univerzita v Bratislave $d 2024
    541
    1-
    $a Vybrané aspekty preferencií a úrovne vedomostí študentov cestovného ruchu v oblasti gastronómie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006350 $a študenti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007251 $a vzdelávanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001857 $a dotazníky
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0087388 $a Dula $b Radúz $p EUBOBFKCR $4 070 $9 50 $f 1979- $T Katedra cestovného ruchu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0053542 $a Lacko $b Roman $p EUBOBFKCR $4 070 $9 50 $f 1988- $T Katedra cestovného ruchu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20241014 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.