Počet záznamov: 1
Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie
SYS r018309 LBL 01749naa^^2200373^^^450 005 20221213101056.3 100 $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie $f J. Kerekréty 330 $a Kontrola kvality za bývalej, centrálne riadenej výroby, a v trhovom mechanizme. Potreba priblíženia potravinárskej legislatívy k zákonom EÚ. Jednotný postup pri zabezpečovaní kvality potravín. Vedecky prepracovaný systém zabezpečovania zdravotnej neškodnosti potravín - Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Normy radu ISO 9000 - riadenie a systém zabezpečovania kvality. Firma Bureau Veritas Slovakia - zavádzanie systémov kvality a certifikácie podľa noriem radu ISO 9000. 463 -1
$1 200 1 $a Trend $v Roč. 5, č. 14 (1995), s. 16A 610 1-
$a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571 610 1-
$a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 610 1-
$a kvalita výrobkov $9 eu_un_auth*h0003015 610 1-
$a kontrola kvality $9 eu_un_auth*h0002874 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality 610 1-
$a HACCP 610 1-
$a ISO 9000 610 1-
$a normy medzinárodné $9 eu_un_auth*h0003721 610 1-
$a Slovensko $9 eu_un_auth*h0005739 610 1-
$a legislatíva $9 eu_un_auth*h0003042 610 1-
$a Európska únia $9 eu_un_auth*h0002048 675 $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy 700 -1
$a Kerekréty $b J. $3 eu_un_auth*p0006192 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Počet záznamov: 1