- Vznik a udržiavanie konkurenčnej výhody
Počet záznamov: 1  

Vznik a udržiavanie konkurenčnej výhody

  1. SYSr034181
    LBL
      
    01773naa^^2200373^^^450
    005
      
    20240502071331.7
    100
      
    $a 19990226a1999 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vznik a udržiavanie konkurenčnej výhody $f Štefan Slávik
    330
      
    $a Podniková stratégia, konkurencia a konkurenčné výhody. Podmienky pre vznik konkurenčnej výhody. Externé a interné podmienky vplývajú na rozdiely v miere zisku medzi konkurujúcimi podnikmi. Schopnosť podniku reagovať na zmeny podmienok - rýchlosť odozvy, vnímavosť, pružnosť odozvy. Faktory spoluvytvárajúce konkurenčnú výhodu národov (Porterov dynamický kosoštvorec).
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s125024 $1 200 1 $a IBC. International business cooperation $e časopis pre podnikateľov $v Roč. 10, č. 1 (1999), s. 19-20
    541
    1-
    $a Emerging and maintaining of the competitive advantage
    610
    1-
    $a výhody konkurenčné $9 eu_un_auth*h0007080
    610
    1-
    $a konkurencia $9 eu_un_auth*h0002842
    610
    1-
    $a konkurencia medzinárodná $9 eu_un_auth*h0002843
    610
    1-
    $a stratégia podniková $9 eu_un_auth*h0006037
    610
    1-
    $a pružnosť organizácie $9 eu_un_auth*h0005181
    610
    1-
    $a pružnosť $9 eu_un_auth*h0005178
    610
    1-
    $a podnikanie obchodné $9 eu_un_auth*h0004276
    610
    1-
    $a podnikanie medzinárodné $9 eu_un_auth*h0004274
    610
    1-
    $a štruktúra organizačná $9 eu_un_auth*h0006337
    675
      
    $a 339.137 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000182 $x Konkurencia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0020294 $a Slávik $b Štefan $f 1955- $p EUBFPMKPM $4 070 $T Katedra manažmentu FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19990226 $g AACR2
    830
      
    $a mm- Pre personálnu bibliografiu, na žiadosť autora doplnené kategórie 5.9.2022.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.