Počet záznamov: 1
Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín
Názov Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín Preklad názvu Securing of foodstuffs safety Autorské údaje Katarína Srdošová Autor Srdošová Katarína Zdrojový dokument Kvalita : odborný časopis Slovenskej spoločnosti pre kvalitu. Roč. 7, č. 3-4 (1999), s. 30-33. - Žilina : MASM, 1999 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potravinárstvo * hygiena * bezpečnosť potravinová * kontrola * potraviny * certifikácia * normy ISO Anotácia Zavádzanie systému kvality podľa normy ISO 9002 u výrobcov potravín. Budovanie systémov zabezpečenia hygienickej kontroly potravín. Systém HACCP (Hazzard Analysis and Critical Control Point) čo je analýza nebezpečia narušenia zdravotnej nezávadnosti potravín. Zásady systému HACCP zhrnuté v siedmich bodoch. Definície pojmov verifikácia, validácia, overovanie, audit. Nezávislá verifikácia a certifikácia systému zabezpečenia hygieny potravín. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 1999: 1-6
článok
Počet záznamov: 1