Počet záznamov: 1
HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín
SYS r038434 LBL ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ 005 20230602073117.6 100 $a 20000605a2000 m y0sloc0103 ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín $f Ján Ondrejka, Fridrich Görner 330 $a Nový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*s124915 $1 011 $a 0042-9406 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 2000 610 1-
$a ochrana zdravia $9 eu_un_auth*h0003913 610 1-
$a požívatiny $9 eu_un_auth*h0004619 610 1-
$a bezpečnosť potravinová $9 eu_un_auth*h0001261 610 1-
$a potravinárstvo $9 eu_un_auth*h0004571 610 1-
$a sebakontrola $9 eu_un_auth*h0005644 610 1-
$a školenie odborné $9 eu_un_auth*h0006252 610 1-
$a HACCP 675 $a 331.34 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000117 $x Sociálna politika v podniku 700 -1
$a Ondrejka $b Ján $3 eu_un_auth*p0008239 $4 070 701 -1
$a Görner $b Fridrich $3 eu_un_auth*p0059209 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20000605 $g AACR2
Počet záznamov: 1