Počet záznamov: 1  

Cutting the working hours

  1. SYSr042714
    LBL
      
    ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20231004090708.4
    100
      
    $a 20010918a2001 m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a eng $d cze $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Cutting the working hours $f Pavel Tomšík
    330
      
    $a Skracovanie pracovnej doby ako celosvetový problém. Patrí medzi procesy, ktoré môžu náhle ovplyvňovať podniky prostredníctvom legislatívneho nariadenia. Súčasným trendom je prechod na 35 hodinový pracovný týždeň. Proces skracovania dĺžky pracovného času rozdelený na tri časti: 1. Štrukturálny efekt. 2. Rozvoj pracovných režimov pod hranicou kolektívnej normy. 3. Kolektívne skracovanie dĺžky pracovného času. Individuálne formy redukcie pracovného času.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0006098 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics = Zemědělská ekonomika $e an international journal = mezinárodní vědecký časopis $v Roč. 47, č. 4 (2001), s. 145-147 $1 210 $a Prague $c Institute of Agricultural and Food Information $d 2001
    541
    1-
    $a Zkracování pracovní doby
    610
    1-
    $a čas pracovný $9 eu_un_auth*h0001537
    610
    1-
    $a skracovanie času pracovného $9 eu_un_auth*h0005723
    610
    1-
    $a doba pracovná $9 eu_un_auth*h0001742
    610
    1-
    $a týždeň pracovný $9 eu_un_auth*h0006684
    610
    1-
    $a čas pracovný pohyblivý $9 eu_un_auth*h0001538
    675
      
    $a 331.31/.32 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000116 $x Pracovná doba. Dovolenka
    700
    -1
    $a Tomšík $b Pavel $3 eu_un_auth*p0065871 $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20010918 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.