Počet záznamov: 1
Cutting the working hours
SYS r042714 LBL ^^^^^naa^^22^^^^^^^^450^ 005 20231004090708.4 100 $a 20010918a2001 m y0sloc0103 ba 101 0-
$a eng $d cze $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Cutting the working hours $f Pavel Tomšík 330 $a Skracovanie pracovnej doby ako celosvetový problém. Patrí medzi procesy, ktoré môžu náhle ovplyvňovať podniky prostredníctvom legislatívneho nariadenia. Súčasným trendom je prechod na 35 hodinový pracovný týždeň. Proces skracovania dĺžky pracovného času rozdelený na tri časti: 1. Štrukturálny efekt. 2. Rozvoj pracovných režimov pod hranicou kolektívnej normy. 3. Kolektívne skracovanie dĺžky pracovného času. Individuálne formy redukcie pracovného času. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0006098 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics = Zemědělská ekonomika $e an international journal = mezinárodní vědecký časopis $v Roč. 47, č. 4 (2001), s. 145-147 $1 210 $a Prague $c Institute of Agricultural and Food Information $d 2001 541 1-
$a Zkracování pracovní doby 610 1-
$a čas pracovný $9 eu_un_auth*h0001537 610 1-
$a skracovanie času pracovného $9 eu_un_auth*h0005723 610 1-
$a doba pracovná $9 eu_un_auth*h0001742 610 1-
$a týždeň pracovný $9 eu_un_auth*h0006684 610 1-
$a čas pracovný pohyblivý $9 eu_un_auth*h0001538 675 $a 331.31/.32 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000116 $x Pracovná doba. Dovolenka 700 -1
$a Tomšík $b Pavel $3 eu_un_auth*p0065871 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20010918 $g AACR2
Počet záznamov: 1