Počet záznamov: 1  

Food Service

  1. Názov Food Service : odborný časopis pro gastronomii, hotelníctví a moderní stravování
    Vydavateľské údajePraha : Československé odborné nakladatelství
    Periodicita6x ročne
    Roky odberu1992-1994
    Druh dokumentučasopisy
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * stravovanie spoločné * hotelierstvo
    Báza dátPERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
    OdkazySúborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    Zväzky1994: 1-3, 5
    1993: 1-8
    1992: 1-6 + zvl. č.

    časopis

    časopis

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.