Počet záznamov: 1
Basic hotel and restaurant accounting
Názov Basic hotel and restaurant accounting Autorské údaje Raymond Cote Autor Cote Raymond Vydavateľské údaje Lansing : American Hotel & Lodging / Educational Institute , 2006. - 483 s. Vydanie 6th ed. Edícia Educational Institute Books ISBN 978-0-86612-283-2 Druh dokumentu odborné publikácie Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá hotely * reštaurácie * pohostinstvo * účtovníctvo * výkazy finančné * analýza finančná * kontrola finančná * rozpočty * prognózy Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 Signatúra 848326
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 848326 SEK Všeobecná študovňa len prezenčne
Počet záznamov: 1