Počet záznamov: 1
Chocolate as a Functional Food
Názov Chocolate as a Functional Food Preklad názvu Čokoláda ako funkčná potravina Autorské údaje Vanda Rogovská, Miroslava Čukanová Autor Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Čukanová Miroslava EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument EDAMBA 2015 : conference proceedings : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 735-747 CD-ROM. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; Adašková Daša ; Alexy Martin ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4200-5 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14. - Registrovaný: Web of Science Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Heslá čokoláda * výživa * spotreba potravín * zdravie Anotácia Vlastnosti funkčných potravín, ich prehľad a benefity. Zdraviu prospešné vlastnosti čokolády. Analýza dotazníkového prieskumu o spotrebe čokolády Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Registrované v WOS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 01948-078, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 1.1 MB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1