Počet záznamov: 1
Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters
Názov Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters Preklad názvu Hodnotenie kvality genotypov pšenice Emmer na základe reologických a mixolab parametrov Autorské údaje Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová, Zdeněk Štěrba Autor Lacko-Bartošová Magdaléna Spoluautori Konvalina Petr Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená Štěrba Zdeněk Zdrojový dokument Czech Journal of Food Sciences. Vol. 37, No. 3 (2019), pp. 192-198 online. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317 DOI 10.17221/101/2018-CJFS Poznámky ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Heslá pšenica * kvalita výrobkov * pekárenstvo * potravinárstvo Anotácia Mixolab pri použití na predpovedanie pekárskej kvality pšenice emmerovej a na rozlíšenie genotypov a klimatických podmienok pre rôzne kvalitatívne charakteristiky. Jasné rozlíšenie medzi genotypmi a klimatickými podmienkami poukazujúce na experimentálne faktory, ktoré ovplyvnili parametre týkajúce sa bielkovín a vlastnosti škrobu kriviek Mixolab. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Registrované v WOS Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E19 01008-001, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 718.8 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1