Počet záznamov: 1
Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal
Názov Competitiveness of Milk as a Selected Slovak Product of Animal Preklad názvu Konkurencieschopnosť mlieka ako vybraného slovenského výrobku živočíšneho pôvodu Autor Dudáš-Pajerská Erika EUBPHF - Podnikovohospodárska fakulta v Košiciach Spoluautori Ževcová Ivana Zdrojový dokument Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Roč. 19, č. 1 (2020), s. 51-64 online. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2020. ISSN 1335-9746 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá konkurencieschopnosť * mlieko * výroba živočíšna * výrobky domáce Anotácia Konkurencieschopnosť vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu na domácom a zahraničnom trhu prostredníctvom obchodných vzťahov v potravinovej vertikále dodávateľsko-odberateľského reťazca. Povaha, úlohy a účel distribúcie pridanej hodnoty v potravinovej vertikále. Vývoj výroby, predaja a cien vybraných slovenských výrobkov živočíšneho pôvodu. Vývoj spotreby vybraného slovenského produktu živočíšneho pôvodu. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E20 00502-004, kópia plného textu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2020: 1-2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 440 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1