Počet záznamov: 1
Sustability of Food Safety Management in Slovakia
Názov Sustability of Food Safety Management in Slovakia Preklad názvu Udržateľnosť riadenia bezpečnosti potravín na Slovensku Autorské údaje Martin Matušovič Autor Matušovič Martin EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Zdrojový dokument Comenius Management Review : [International Scientific Journal]. Vol. 14, no. 2 (2020), pp. 4-9 online. - Bratislava : Faculty of Management Comenius University. ISSN 2585-8769 Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
Poznámky VEGA 1/0708/20 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá bezpečnosť potravinová * komplex poľnohospodársko-potravinársky * priemysel potravinársky * spotreba potravín * sebestačnosť potravinová * ukazovatele ekonomické * Slovensko Anotácia Udržateľnosť potravinovej bezpečnosti na Slovensku a jej súvislosti s dôsledkami nevhodného životného štýlu, nedostatku solidarity a nevhodne nastavených politík. Návrh procesov pokrývajúce potravinovú bezpečnosť. Údaje o výskume definovaných procesov bezpečnosti potravín v období 2009 – 2020 a vývoj názorov respondentov na jednotlivé procesy. Identifikovanie krátkej fázy poklesu, fázy stability a v posledných rokoch fázy výrazného rastu v časových radoch. Korelačná analýza naznačujúca certifikáciu ako prioritný proces. Definovanie vybraných ukazovateľov efektívne použiteľných na riadenie a meranie bezpečnosti potravín. Korelácia väzieb medzi vybranými ukazovateľmi a potravinovou bezpečnosťou. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E20 00716-001, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 559.8 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1