Počet záznamov: 1
Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle
Názov Ekologické inovácie v potravinárskom priemysle Súbežný názov Eco-Innovation in the Food Industry Autorské údaje Alexandra Biela Autor Biela Alexandra EUBFPMKML - Katedra manažmentu výroby a logistiky FPM Zdrojový dokument Ekonomika, financie a manažment podniku - 2021 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. S. 44-52 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021 / Markovič Peter ; Tóth Miroslav ; Grznár Miroslav ; Rajňák Milan. ISBN 978-80-225-4890-8 Výstup z projektu VEGA 1/0375/20 Nová dimenzia rozvoja manažmentu výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 v podnikoch na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0375/20 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá inovácie environmentálne * priemysel potravinársky * spotreba udržateľná * ochrana prostredia životného * správanie spotrebiteľa * ekológia * rozvoj trvalo udržateľný Anotácia Teoretická analýza a zovšeobecnenie poznatkov súvisiacich s ekologickými inováciami v potravinárskom priemysle. Implementácia zelených prvkov do výroby a výrobného procesu podniku. Ekologizácia výroby a riešenie environmentálnych problémov vo výrobných procesoch ako perspektívna oblasť súčasného aj budúceho fungovania podnikov. Tvorba udržateľných princípov s prihliadnutím na ochranu životného prostredia. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E21 00822-039, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 265.1 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1