Počet záznamov: 1  

Reštaurácia

  1. Názov Reštaurácia
    Autorské údajeEva Blažková, Zlatica Kramárová
    Autor Blažková Eva
    Spoluautori Kramárová Zlatica
    Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 6 (2009), s. 30-36. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá reštaurácie * zariadenia stravovacie * služby * gastronómia * personál * zamestnanci * marketing * kvalita * zákazníci
    AnotáciaPersonál v reštauračnom zariadení. Problematika fluktuácie zamestnancov. Dispozičné riešenie reštaurácie. Niekoľko zásad úspešnej reštaurácie. Tematické reštaurácie. Profesionálne vybavenie reštaurácie. Kvalitná kuchyňa. Denné menu. Marketingová podpora. Úskalia reštauračného biznisu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2009: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.