Počet záznamov: 1  

stravovanie spoločné

  1. SYSh0006040
    LBL
      
    ^^^^^nx^^^22^^^^^^^^450^
    005
      
    20180703095302.5
    100
      
    $a 20030514csloy0103 ba
    150
      
    $a y
    152
      
    $a AACR2 $b MDT
    250
      
    $a stravovanie spoločné
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    801
      
    $a SK $b BA004 $c 20030514
    810
      
    $a Šíbl Drahoš a kol. Veľká ekonomická encyklopédia, výkladový slovník, Bratislava: Sprint, 2002, s. 772 $b Systém (pracovný - technologický, ekonomický, sociálny), ktorého cieľovým poslaním je uspokojovať výživové potreby ľudí a poskytovať na ne nadväzujúce, resp. s nimi vzájomne prepojené služby (spoločenské, zábavné, kultúrne) na spoločenskom princípe. Tvorí ho systém podnikov a organizácií a ich prevádzkových jednotiek zameraných na poskytovanie základného a doplnkového stravovania, ktoré sa realizuje najmä v takých prevádzkových jednotkách, ako sú jedálne (závodné, školské a i.), reštaurácie, bufety a pod.
    980
      
    $x H
Počet záznamov: 1