Počet záznamov: 1
stravovanie spoločné
SYS h0006040 LBL ^^^^^nx^^^22^^^^^^^^450^ 005 20180703095302.5 100 $a 20030514csloy0103 ba 150 $a y 152 $a AACR2 $b MDT 250 $a stravovanie spoločné 675 $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie 801 $a SK $b BA004 $c 20030514 810 $a Šíbl Drahoš a kol. Veľká ekonomická encyklopédia, výkladový slovník, Bratislava: Sprint, 2002, s. 772 $b Systém (pracovný - technologický, ekonomický, sociálny), ktorého cieľovým poslaním je uspokojovať výživové potreby ľudí a poskytovať na ne nadväzujúce, resp. s nimi vzájomne prepojené služby (spoločenské, zábavné, kultúrne) na spoločenskom princípe. Tvorí ho systém podnikov a organizácií a ich prevádzkových jednotiek zameraných na poskytovanie základného a doplnkového stravovania, ktoré sa realizuje najmä v takých prevádzkových jednotkách, ako sú jedálne (závodné, školské a i.), reštaurácie, bufety a pod. 980 $x H
Počet záznamov: 1