Počet záznamov: 1  

Hmotná stimulácia ako faktor zvyšovania konkurenčnej schopnosti podniku

  1. SYS0015161
    LBL
      
    01889naa$$2200349$$$450$
    005
      
    20221128113022.7
    100
      
    $a 20040809d2003łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Hmotná stimulácia ako faktor zvyšovania konkurenčnej schopnosti podniku $f aut. Viera Marková, Vladimíra Žuravová
    330
      
    $a Príspevok sa zameriava na podstatné zložky hmotnej stimulácie podniku, t.j. mzdu, mzdové prostriedky, osobné náklady, ich vzťah k produktivite práca a na mieru odvodového zaťaženia mzdy. Komparácia údajov za SR s údajmi krajín V4 a EÚ.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0012575 $1 010 $a 80-225-1737-2 $1 200 1 $a Ekonomika firiem 2003 $e zborník z medzinárodnej konferencie $e Snina, 18.-19.9.2003 $f [zost. Tatiana Varcholová] $h I. diel $v S. 286-292 $1 210 $a Košice $c Ekonomická univerzita v Bratislave. Podnikovohospodárska fakulta so sídlom v Košiciach $d 2003 $1 215 $a 420 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0048937 $a Varcholová $b Tatiana $4 220 $1 712 02 $3 eu_un_auth*k0001139 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Podnikovohospodárska fakulta so sídlom v Košiciach $4 070
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006017 $a stimulovanie hmotné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004535 $a porovnanie medzinárodné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0011475 $a Vyšehradská štvorka
    675
      
    $a 339.137 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000182 $x Konkurencia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0032326 $a Marková $b Viera $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0003694 $a Žuravová $b Vladimíra $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20040809 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.