Počet záznamov: 1  

Globalisation and knowledge economy

  1. SYS0040254
    LBL
      
    01800naa$$2200325$$$450$
    005
      
    20231114071553.4
    100
      
    $a 20060324a2006łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a eng $d eng $d cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Globalisation and knowledge economy $f Vladimír Jeníček
    330
      
    $a Význam informácií v súčasnom globalizovanom svete. Kvanitatívne technologické zmeny významne ovplyvňujú svetovú ekonomiku. V príspevku sú charakterizované najmä zmeny produkčných faktorov, teda práce, kapitálu, pôdy a informácií na celosvetovej úrovni. Informácie a vedomosti sú hlavným kapitálom dneška, lebo sú zdrojom bohatstva. Informácie - absolútne nehmotný tovar, ktorý naberá fyzickú podobu pomocou svojich nosičov /médií/, alebo sa zhmotňuje vo výkonoch ľudí, ktorí informáciami disponujú.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0109198 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $e <an> international journal = mezinárodní vědecký časopis $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 52, no. 1 (2006), s. 1-6 $1 210 $a Prague $c Institute of Agricultural and Food Information $d 2006
    541
    1-
    $a Globalizácia a vedomostná ekonomika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002460 $a informácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001957 $a ekonomika vedomostná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002244 $a globalizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004667 $a práca
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002674 $a kapitál
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004620 $a pôda
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007530 $a zmeny technologické
    675
      
    $a 65.012.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000299 $x Technika a metódy riadenia. Riadenie. Vedenie. Autorita
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0050797 $a Jeníček $b Vladimír $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20060324 $g AACR2
    856
    4-
    $u http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/57908.pdf
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.