Počet záznamov: 1  

Selected aspects of e-business development

  1. SYS0048351
    LBL
      
    01699naa$$2200253$$$450$
    005
      
    20231114071743.7
    100
      
    $a 20061018a2006łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a eng $d eng $d slo
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Selected aspects of e-business development $f Klára Hennyeyová
    330
      
    $a Zvýšené využívanie informačných a komunikačných technológií (IKT) má veľký vplyv na obchodné vzťahy medzi podnikmi navzájom (B2B) a medzi podnikmi a zákazníkmi (B2C), rovnako ako na spôsob priebehu kľúčových obchodných operácií. Môže ušetriť náklady a čas, umožňuje podnikom získať rozsiahlejší trh a rýchlejšie reagovať na požiadavky zákazníkov. Tieto výhody otvárajú nové spôsoby fungovania medzinárodného obchodu. Cieľom je posilniť integráciu e-obchodu do normálneho obchodu s podporou služieb elektronického obchodu. IKT je nevyhnutné chápať ako prostriedok zvyšovania prosperity a konkurencieschopnosti.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0109199 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $e <an> international journal = mezinárodní vědecký časopis $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 52, no. 8 (2006), s. 385-388 $1 210 $a Prague $c Institute of Agricultural and Food Information $d 2006
    541
    1-
    $a Vybrané aspekty rozvoja elektronického obchodu
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003777 $a obchod elektronický
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005849 $a spoločnosť informačná
    675
      
    $a 681.3.004.14 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000371 $x Využitie počítačov
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0042579 $a Hennyeyová $b Klára $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20061018 $g AACR2
    856
    4-
    $u http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/58050.pdf
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.