Počet záznamov: 1  

Zhodnotenie úrovne zákazníckej orientácie podnikov na Slovensku

  1. SYS0049261
    LBL
      
    01745naa$$2200253$$$450$
    005
      
    20221128094858.1
    100
      
    $a 20061116d2005łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Zhodnotenie úrovne zákazníckej orientácie podnikov na Slovensku $f Ľuboslava Novotná
    330
      
    $a Súčasná úroveň zákazníckej orientácie v slovenských podnikoch v regióne východného Slovenska. Analýza stavu CRM. Zákaznícky orientovaný podnik. Marketingová pripravenosť slovenských podnikov. Poznanie potrieb zákazníkov, diferencovaný prístup k zákazníkom a schopnosť tvorby pridanej hodnoty oceňovanej zákazníkmi sú nevyhnutnou podmienkou pre zvýšenie konkurenčnej schopnosti podniku. Manažment musí nielen disponovať teoretickými vedomosťami v oblasti moderného riadenia, ale aj zvládnuť aplikáciu metód v praxi. Interpretácia výsledkov realizovaného empirického výskumu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0038360 $1 010 $a 80-225-2038-1 $1 200 1 $a Acta oeconomica Cassoviensia no 9 $f [vedecký redaktor: Tatiana Varcholová] $v S. 183-194 $1 210 $a Košice $c Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach $d 2005 $1 215 $a 274 s. $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0048937 $a Varcholová $b Tatiana $4 340 $1 712 02 $3 eu_un_auth*k0001139 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Podnikovohospodárska fakulta so sídlom v Košiciach $4 070
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002966 $a systém CRM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007184 $a výskum
    675
      
    $a 339.138 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000183 $x Marketing
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0074228 $a Novotná $b Ľuboslava $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20061116 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.