Počet záznamov: 1  

Ako chrániť zamestnancov pred pracovnou záťažou

  1. SYS0108173
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231103071808.8
    100
      
    $a 20100104a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Ako chrániť zamestnancov pred pracovnou záťažou $h (II.) $f Miroslav Tichý
    330
      
    $a Postup pri hodnotení psychickej pracovnej záťaže. Kritériá zvýšenej psychickej pracovnej záťaže. Opatrenia, ktoré vylúčia alebo znížia na najnižšiu možnú a dosiahnuteľnú mieru zvýšenú psychickú pracovnú záťaž. Postup pri hodnotení senzorickej záťaže pri práci. Opatrenia, ktoré vylúčia alebo znížia na najnižšiu možnú a dosiahnuteľnú mieru zvýšenú senzorickú záťaž pri práci.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0164635 $1 011 $a 1337-7574 $1 200 1 $a Finančný manažment a controlling v praxi $e [odborný mesačník pre oblasť finančného riadenia] $v Č. 12 (2009), s. 712-714 $1 210 $a Bratislava $c Iura Edition $d 2009
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004667 $a práca
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004259 $a podmienky pracovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005152 $a prostredie pracovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007360 $a zaťaženie pracovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005186 $a psychológia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002012 $a ergonómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004635 $a pracovníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007609 $a zrak
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006163 $a svetlo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002279 $a hluk
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005169 $a prostriedky pracovné ochranné
    675
      
    $a 331.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000119 $x Pracovné prostredie. Bezpečnosť práce. Hygiena práce. Vplyvy na prácu
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0031217 $a Tichý $b Miroslav $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100104 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.