Počet záznamov: 1  

Prehľad informácií o bežnom účtovníctve a účtovnej závierke podnikateľov v roku 2009

  1. SYS0108999
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231127100312.6
    100
      
    $a 20100120a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Prehľad informácií o bežnom účtovníctve a účtovnej závierke podnikateľov v roku 2009 $f Anna Šlosárová
    330
      
    $a Prehľad informácií o zmenách v bežnom účtovníctve podnikateľov v roku 2009 a v účtovnej závierke podnikateľov za rok 2009. Právna úprava. Uzavierkové práce s akcentom na osobitosti po prechode na euro. Zostavenie individuálnej účtovnej závierky pre prvé účtovné obdobie končiace sa po dni zavedenia eura.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0181480 $1 011 $a 1336-426X $1 200 1 $a Dane a účtovníctvo $e rady a riešenia $v Roč. 6, č. 1 (2010), s. 37-55 $1 210 $a Žilina $c Poradca podnikateľa $d 2010
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0181482 $1 011 $a 1335-7034 $1 200 1 $a Dane a účtovníctvo v praxi $e mesačník plný informácií z oblasti daní, práva a účtovníctva $v Roč. 15, č. 1 (2010), s. $1 210 $a Bratislava $c Wolters Kluwer $d 2010
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006769 $a účtovníctvo podvojné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006825 $a úpravy právne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006816 $a únie menové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002033 $a euro
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007447 $a závierka účtovná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004286 $a podnikatelia
    675
      
    $a 657.1/.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000323 $x Účtovné systémy. Účtovné metódy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0008436 $a Šlosárová $b Anna $f 1952- $p EUBFHIKUA $9 100 $4 070 $T Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100120 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.