Počet záznamov: 1  

Energetická bilancia pestovania sóje fazuľovej pri pôdoochranných technológiách

  1. SYS0110283
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231108131355.1
    100
      
    $a 20100211a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Energetická bilancia pestovania sóje fazuľovej pri pôdoochranných technológiách $f Jana Naščáková, Danica Šariková
    330
      
    $a Energetické hodnotenie ako výrazné objektívne meradlo efektívnosti poľnohospodárskej výroby ako celku zhodnocujúce rozdiely v charaktere výsledného produktu. Porovnanie energetickej bilancie pestovania sóje fazuľovej pri pôdoochranných technológiách.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0164883 $1 011 $a 1335-9746 $1 200 1 $a Podniková revue $e vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach $d Business review : scientific journal of the Faculty of Business Economics of the University of Economics in Bratislava with a seat in Košice $v Roč. 8, č. 17 (2009), s. 32-38 $1 210 $a Košice $c Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach $d 2009
    541
    1-
    $a Energy balance of conservation tillage for soybean
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005812 $a sója
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004621 $a pôda poľnohospodárska
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001273 $a bilancia energetická
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007136 $a výroba poľnohospodárska
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001925 $a efektívnosť ekonomická
    675
      
    $a 631 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000280 $x Poľnohospodárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0021873 $a Naščáková $b Jana $p EUBPHFKMR $9 50 $4 070 $T Katedra marketingu a obchodu PHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0033631 $a Šariková $b Danica $p EUBPHFKMR $9 50 $4 070 $T Katedra marketingu a obchodu PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100211 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.