Počet záznamov: 1  

[Techniky predaja]

  1. SYS0113169
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231120132558.6
    100
      
    $a 20100503a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a [Techniky predaja] $f Mária Tajtáková
    330
      
    $a Recenzia na publikáciu, ktorá je členená na 13 kapitol a ktorá ponúka užitočné prístupy k novým technikám predaja v podmienkach súčasného trhu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0164998 $1 011 $a 1337-7493 $1 200 1 $a Studia commercialia Bratislavensia $e scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $v Roč. 2, č. 8 (2009), s.163-164 $1 210 $a Bratislava $c Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2009
    470
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0090218 $1 010 $a 978-80-225-2667-8 $1 200 1 $a Techniky predaja $f Pavol Kita $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2008 $1 215 $a 169 s. [9,01 AH] $1 700 1 $3 eu_un_auth*p0066280 $a Kita $b Pavol $4 070 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0048953 $a Lipianska $b Júlia $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0026512 $a Strážovská $b Ľubomíra $4 675 $1 712 02 $3 eu_un_auth*0000452 $a Ekonomická univerzita v Bratislave $b Obchodná fakulta $4 070
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006413 $a technika obchodná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006419 $a technika predaja
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006545 $a terminológia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006599 $a trh
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005249 $a recenzie
    675
      
    $a 339.18 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000188 $x Obchodná technika
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0022431 $a Tajtáková $b Mária $p EUBOBFKMA $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100503 $g AACR2
    830
      
    $a Kategória zapísaná pre personálnu bibliografiu. Nevykázané na MŠ
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.