Počet záznamov: 1  

Novinky na trhu a spotrebiteľ

  1. SYS0113817
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220819082904.6
    100
      
    $a 20100517d2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Novinky na trhu a spotrebiteľ $f Hana Gažová Adamková
    330
      
    $a Reakcie spotrebiteľov na nové produkty na trhu. Podľa toho, ako rýchlo sa na trhu adaptujú a zareagujú na reklamné informácie, možno hovoriť o piatich skupinách spotrebiteľov: novátori, reagujúci spotrebitelia, skupina informujúcich zákazníkov, zvažujúci zákazníci, oneskorenci. Stručná charakteristika uvedených skupín spotrebiteľov.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-8105-167-8 $1 200 1 $a Nové trendy v marketingovej komunikácii $e zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie organizovanej Fakultou masmediálnej komunikácie UCM v Trnave v dňoch 3. - 4. novembra 2009 na Smolenickom zámku $f Zostavovatelia: Jozef Matúš, Daniela Kollárová $g Recenzenti: Anton Kretter, Peter Rónai $v S. 129-132 $1 210 $a Trnava $c Fakulta masmediálnej komunikácie UCM v Trnave $d 2010
    541
    1-
    $a News on market and customer
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005924 $a správanie spotrebiteľa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002490 $a inovácia výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007162 $a výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005048 $a produkty
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003211 $a marketing
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006599 $a trh
    675
      
    $a 366 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000228 $x Spotrebiteľ a jeho problémy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0018552 $a Gažová Adamková $b Hana $f 1969- $p EUBFPMKPM $9 100 $4 070 $T Katedra manažmentu FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100517 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.