Počet záznamov: 1  

Vybrané aspekty podnikateľského prostredia a ich vplyv na rozvoj podnikateľského prostredia

  1. SYS0115147
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220819082236.9
    014
      
    $a 000350441000079 $2 WOS
    100
      
    $a 20100622a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vybrané aspekty podnikateľského prostredia a ich vplyv na rozvoj podnikateľského prostredia $f Štefan Zoľák
    321
      
    $a Registrovaný: Web of Science
    330
      
    $a Podnikateľské prostredie sa prelieva do fungovania základných fundamentov ekonomiky, podnikov. Ovplyvňuje ich zakladanie, fungovanie, formy a v neposlednom rade aj obchodné praktiky podnikateľov. Je potrebné mať na pamäti pri zakladaní podniku dôkladne zanalyzovať jednotlivé zložky podnikateľského prostredia, čo zaručí, že sa podnik bude schopný adaptovať a rozrastať sa.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0113972 $1 010 $a 978-80-225-2978-5 $1 200 1 $a Podnikanie a konkurencieschopnosť firiem 2010 $b elektronický zdroj $e zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie organizovanej v rámci podujatí k 70. výročiu založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave $e 20.5.2010 Bratislava $g zostavovateľ zborníka: Miroslav Tóth $v S. 513-517 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2010 $1 215 $a CD-ROM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005150 $a prostredie podnikateľské
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002842 $a konkurencia
    675
      
    $a 65.011.1 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000289 $x Politika podnikania. Podniková stratégia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0016702 $a Zoľák $b Štefan $p EUBFPMKPO $4 070 $9 100 $T Katedra podnikovohospodárska FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100622 $g AACR2
    830
      
    $a Externý doktorand, nevykazuje sa na MŠ.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.