Počet záznamov: 1  

Výhody a nevýhody organizačných štruktúr

  1. SYS0115917
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231108131635.0
    100
      
    $a 20100716a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Výhody a nevýhody organizačných štruktúr $f Pavel Vavrinčík
    330
      
    $a Organizovanie ako jedna zo základných zložiek procesu manažmentu. Výhody a nevýhody najbežnejšie používaných organizačných štruktúr. Funkcionálna organizačná štruktúra. Procesné organizačné štruktúry. Sieťová štruktúra. Objektová (divizionálna) organizačná štruktúra. Štruktúra holdingovej spoločnosti. Maticová organizačná štruktúra. Projektová organizácia v podniku. Sieťová štruktúra.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0182039 $1 011 $a 1335-9746 $1 200 1 $a Podniková revue $e vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach $d Business review : scientific journal of the Faculty of Business Economics of the University of Economics in Bratislava with a seat in Košice $v Roč. 9, č. 18 (2010), s. 74-88 $1 210 $a Košice $c Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach $d 2010
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006339 $a štruktúra podniku organizačná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005419 $a riadenie podnikové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001925 $a efektívnosť ekonomická
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001639 $a deľba práce
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001641 $a deľba práce podniková
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005422 $a riadenie procesné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment
    675
      
    $a 65.014 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000305 $x Štruktúra podniku. Podniková hierarchia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048945 $a Vavrinčík $b Pavel $p EUBPHFKMA $9 100 $4 070 $T Katedra manažmentu PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100716 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.