Počet záznamov: 1  

Oceňovanie pozícií zaznamenaných v bankovej knihe

  1. SYS0118075
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240214083907.7
    100
      
    $a 20100927d2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Oceňovanie pozícií zaznamenaných v bankovej knihe $f Dagmar Boušková
    301
      
    $a VEGA 1/0492/10
    330
      
    $a Metódy oceňovania pozícií zaznamenané v bankovej knihe. Metóda ocenenia a zahrnutie zaradených položiek majetku do tried a expozícií banky. Výpočet rizikovo vážených expozícií prístupom interných ratingov alebo štandardizovaným prístupom kreditného rizika.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0117995 $1 010 $a 978-80-245-1685-1 $1 200 1 $a Účetnictví v procesu světové harmonizace $f editoři: Michal Hora, Miroslava Vašeková $g recenzenti: Dana Kovanicová, Jozef Škultety $v S. 19-23 $1 210 $a Praha $c Vysoká škola ekonomická v Praze - Nakladatelství Oeconomica $d 2010 $1 215 $a 265 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001202 $a banky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006757 $a účtovníctvo bankové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002074 $a expozícia účtovná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003875 $a oceňovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001056 $a aktíva
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005239 $a rating
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005446 $a riziko bankové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004485 $a položky opravné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002560 $a triedy účtové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006792 $a účty súvahové
    675
      
    $a 336.71 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000145 $x Bankovníctvo. Banky
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0020296 $a Boušková $b Dagmar $p EUBFHIKUA $9 100 $4 070 $T Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100927 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.