Počet záznamov: 1  

Komparácia metód vykazovania peňažných tokov v prehľade peňažných tokov

  1. SYS0118178
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20221019145049.9
    100
      
    $a 20100929d2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Komparácia metód vykazovania peňažných tokov v prehľade peňažných tokov $d Comparing methods of reporting cash flows in the statement of cash flows $f Anna Šlosárová
    330
      
    $a Prehľad peňažných tokov ako zdroja informácií o príjmoch a výdavkoch peňažných prostriedkov počas účtovného obdobia. Finančná situácia účtovnej jednotky a zmena likvidity. Metódy vykazovania peňažných tokov. Zostavenie účtovnej závierky.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0117995 $1 010 $a 978-80-245-1685-1 $1 200 1 $a Účetnictví v procesu světové harmonizace $f editoři: Michal Hora, Miroslava Vašeková $g recenzenti: Dana Kovanicová, Jozef Škultety $v S. 215-220 $1 210 $a Praha $c Vysoká škola ekonomická v Praze - Nakladatelství Oeconomica $d 2010 $1 215 $a 265 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006756 $a účtovníctvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006761 $a účtovníctvo finančné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002611 $a jednotka účtovná
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003329 $a metódy účtovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003806 $a obdobie účtovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004992 $a prípady účtovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001358 $a cash flow
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009549 $a výkazníctvo účtovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007447 $a závierka účtovná
    675
      
    $a 657 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000322 $x Účtovníctvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0008436 $a Šlosárová $b Anna $f 1952- $p EUBFHIKUA $9 100 $4 070 $T Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100929 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.