Počet záznamov: 1  

Prístupy výrobných podnikov k nákupným cenám - ako dosiahnuť dobrú nákupnú cenu

  1. SYS0119975
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220803084718.6
    100
      
    $a 20101020d2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Prístupy výrobných podnikov k nákupným cenám - ako dosiahnuť dobrú nákupnú cenu $d Production company approach to purchasing prices - buing at the right price $f Milan Oreský
    330
      
    $a Cena z pohľadu marketingu predaja. Faktory ovplyvňujúce cenovú politiku a využitie ceny ako marketingového nástroja. Faktory ovplyvňujúce prístupy kupujúceho pri cenových rokovaniach. Variácie cenových modelov pri cenových dohodách z pohľadu nákupu. Cenové porovnávanie a analýzy nákupných cien.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0119228 $1 010 $a 978-80-225-3037-8 $1 200 1 $a Aktuálne výzvy marketingu a ich uplatnenie v praxi $e vedecké state : [zborník] : medzinárodné vedecké podujatie, 15.10.2010 v Bratislave $f kolektív autorov $g zostavil Peter Drábik $v S. 68-75 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2010 $1 215 $a 235 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001395 $a ceny nákupné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004421 $a politika cenová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003604 $a nákup
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004797 $a predaj
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004317 $a podnik výrobný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006599 $a trh
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001845 $a dopyt
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002842 $a konkurencia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001109 $a analýzy
    675
      
    $a 338.5 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000174 $x Ceny. Tvorba cien. Druhy cien
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0063802 $a Oreský $b Milan $f 1956- $p EUBOBFKMA $9 100 $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20101020 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.