Počet záznamov: 1  

Analýza možnosti využitia biomasy na energetické účely v podniku

  1. SYS0120487
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502072345.1
    100
      
    $a 20101025d2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Analýza možnosti využitia biomasy na energetické účely v podniku $f Pavol Andrejovský
    330
      
    $a Záväzok, že podiel obnoviteľných zdrojov energie musí do roku 2020 dosiahnuť 14 percent, ako súčasť Stratégie energetickej bezpečnosti SR do roku 2030. Niektoré aspekty výroby energie z biomasy. Analýza využívania biomasy pre výrobu tepla. Možnosť nenávratného finančného príspevku zo štrukturálnych fondov EÚ na financovanie využívania obnoviteľných zdrojov energie.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-225-2962-4 $1 200 1 $a Inovatívne technológie pre efektívne využitie biomasy v energetike $e zborník príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie : 18. - 20. november 2009, Zemplínska Šírava $v S. 185-191 $1 210 $a Košice $c Ekonomická univerzita v Bratislave, Podnikovohospodárska fakulta so sídlom v Košiciach $d 2009
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001998 $a energetika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009387 $a zdroje energie obnoviteľné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007466 $a zdroje energie prírodné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0026902 $a biomasa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006540 $a teplo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001109 $a analýzy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002109 $a financovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 620.9 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000261 $x Energetika všeobecne. Energetické hospodárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0073739 $a Andrejovský $b Pavol $f 1975- $p EUBPHFKMR $9 100 $4 070 $T Katedra marketingu a obchodu PHF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20101025 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.