Počet záznamov: 1  

Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty

  1. SYS0120701
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20181130133810.3
    100
      
    $a 20101027a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty $d Advantages of food safety management systems for enterprises $f Natália Kováčová
    320
      
    $a Res. angl., slov. Bibliogr. odkazy
    330
      
    $a V súčasnom období globalizácie môžeme sledovať zvýšený záujem zo strany podnikateľskej sféry a štátu o zabezpečovanie kvality, bezpečnosti potravín a ochrany spotrebiteľa. Príspevok pojednáva o výhodách systémov manažérstva bezpečnosti potravín podľa vybraných noriem, prostredníctvom ktorých môžu podnikateľské subjekty zvyšovať svoju konkurencieschopnosť a získať stabilnú pozíciu na trhu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0119968 $1 010 $a 978-80-225-3032-3 $1 200 1 $a Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave $f zborník zostavil: Ladislav Bažó $v S. 311-316 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2010 $1 215 $a CD-ROM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003712 $a normy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO
    675
      
    $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0035703 $a Kováčová $b Natália $f 1985- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20101027 $g AACR2