Počet záznamov: 1  

Čaká nás certifikácia biomasy produkovanej trvalo udržateľným spôsobom na energetické použitie

  1. SYS0120891
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20230511071647.5
    100
      
    $a 20101028a2010łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Čaká nás certifikácia biomasy produkovanej trvalo udržateľným spôsobom na energetické použitie $f Eva Marsová
    330
      
    $a Predmet normalizácie v oblasti biomasy produkovanej trvalo udržateľným spôsobom na energetické účely. Trhové prostredie CEN/TC 383. Princípy a kritériá na biomasu produkovanú trvalo udržateľným spôsobom. Dôvody, prečo je potrebné vyvinúť európske normy v tejto oblasti. Prínos očakávaný z práce CEN/TC 383. Faktory ovplyvňujúce vypracovanie a prijatie pracovného programu CEN/TC. Pripravované normalizačné dokumenty v tejto oblasti.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0181988 $1 011 $a 1335-5511 $1 200 1 $a Normalizácia $e odborný časopis pre technickú normalizáciu $v Roč. 16, č. 3 (Júl - september 2010), s. 36-41 $1 210 $a Bratislava $c Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky $d 2010
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003691 $a normalizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001440 $a certifikácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0026902 $a biomasa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001998 $a energetika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009387 $a zdroje energie obnoviteľné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007466 $a zdroje energie prírodné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    675
      
    $a 006 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000009 $x Normalizácia. Normy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0024923 $a Marsová $b Eva $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20101028 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.