Počet záznamov: 1
Vývojové trendy balenia potravín
SYS 0120970 LBL $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ 005 20240502072355.4 100 $a 20101029a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Vývojové trendy balenia potravín $d Developmental trends in food packaging $f Igor Kačeňák, K. Surówka, G. Jaworska, A. Dandár 330 $a Moderné metódy balenia. Vákuové balenie a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia - RFID. Automatizácia baliaceho procesu. 463 -1
$1 010 $a 978-80-227-3398-4 $1 200 1 $a Nové trendy v potravinárstve $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých prác $g recenzenti: Alexander Dandár, Ján Šajbidor, Ladislav Staruch $v S. 55-61 $1 210 $a Bratislava $c Nakladateľstvo STU v Bratislave $d 2010 $1 215 $a CD-ROM 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003763 $a obaly 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006412 $a technika obalová 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003466 $a modernizácia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001165 $a automatizácia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004081 $a označovanie tovarov 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002947 $a kódy čiarové 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 675 $a 621.798 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000267 $x Balenie a obalová technika 700 -1
$3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $p EUBOBFKTK $9 70 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 701 -1
$3 eu_un_auth*0036265 $a Surówka $b K. $4 070 $9 10 701 -1
$3 eu_un_auth*0036266 $a Jaworska $b G. $4 070 $9 10 701 -1
$3 eu_un_auth*0036267 $a Dandár $b A. $4 070 $9 10 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20101029 $g AACR2
Počet záznamov: 1