Počet záznamov: 1  

Vývojové trendy balenia potravín

  1. SYS0120970
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502072355.4
    100
      
    $a 20101029a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vývojové trendy balenia potravín $d Developmental trends in food packaging $f Igor Kačeňák, K. Surówka, G. Jaworska, A. Dandár
    330
      
    $a Moderné metódy balenia. Vákuové balenie a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Metódy balenia vo vývoji. Rádiofrekvenčná identifikácia - RFID. Automatizácia baliaceho procesu.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-227-3398-4 $1 200 1 $a Nové trendy v potravinárstve $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých prác $g recenzenti: Alexander Dandár, Ján Šajbidor, Ladislav Staruch $v S. 55-61 $1 210 $a Bratislava $c Nakladateľstvo STU v Bratislave $d 2010 $1 215 $a CD-ROM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003763 $a obaly
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006412 $a technika obalová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003466 $a modernizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001165 $a automatizácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004081 $a označovanie tovarov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002947 $a kódy čiarové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    675
      
    $a 621.798 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000267 $x Balenie a obalová technika
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $p EUBOBFKTK $9 70 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0036265 $a Surówka $b K. $4 070 $9 10
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0036266 $a Jaworska $b G. $4 070 $9 10
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0036267 $a Dandár $b A. $4 070 $9 10
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20101029 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.