Počet záznamov: 1
Bezpečnosť potravín
SYS 0120986 LBL $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ 005 20220803083136.5 100 $a 20101102a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Bezpečnosť potravín $f Marta Karkalíková 330 $a Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte. 463 -1
$1 010 $a 978-80-227-3398-4 $1 200 1 $a Nové trendy v potravinárstve $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých prác $g recenzenti: Alexander Dandár, Ján Šajbidor, Ladislav Staruch $v S. 225-228 $1 210 $a Bratislava $c Nakladateľstvo STU v Bratislave $d 2010 $1 215 $a CD-ROM 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001263 $a bezpečnosť výrobkov 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO 675 $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo 700 -1
$3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $f 1947- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20101102 $g AACR2
Počet záznamov: 1