Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín

  1. SYS0120986
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220803083136.5
    100
      
    $a 20101102a2010łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Bezpečnosť potravín $f Marta Karkalíková
    330
      
    $a Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-227-3398-4 $1 200 1 $a Nové trendy v potravinárstve $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých prác $g recenzenti: Alexander Dandár, Ján Šajbidor, Ladislav Staruch $v S. 225-228 $1 210 $a Bratislava $c Nakladateľstvo STU v Bratislave $d 2010 $1 215 $a CD-ROM
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001263 $a bezpečnosť výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO
    675
      
    $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $f 1947- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20101102 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.