Počet záznamov: 1  

Špecifiká tvorby cien pri zohľadnení geografických podmienok trhu

  1. SYS0132400
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220803111342.9
    014
      
    $a 000350463600089 $2 WOS
    100
      
    $a 20110607d2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Špecifiká tvorby cien pri zohľadnení geografických podmienok trhu $d Specifics of Pricing With Regard to the Geographical Conditions of the Market $f Slávka Šagátová
    321
      
    $a Registrovaný: Web of Science
    330
      
    $a Zabezpečenie celkovej rentability podniku a dôležitosť zvolenia optimálneho spôsobu cenovej tvorby s ohľadom na geografické vplyvy, pri predaji v rôznych lokalitách. Rozdielne prístupy v tvorbe cien.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0129807 $1 010 $a 978-80-225-3200-6 $1 200 1 $a Aktuálne pohľady na konkurencieschopnosť a podnikanie - nové výzvy $e zborník [recenzovaných] vedeckých prác $f Štefan Majtán a kolektív $v S. 498-502 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2011 $1 215 $a 577 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001376 $a ceny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006662 $a tvorba cien
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001894 $a druhy cien
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006324 $a štruktúra cien
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001424 $a ceny trhové
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001853 $a dopyt trhový
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004421 $a politika cenová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001684 $a diferenciácia cenová
    675
      
    $a 338.5 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000174 $x Ceny. Tvorba cien. Druhy cien
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0012141 $a Šagátová $b Slavka $f 1975- $p EUBFPMKPO $9 100 $4 070 $T Katedra podnikovohospodárska FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20110607 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.