Počet záznamov: 1  

STN EN ISO 22000

  1. SYS0142516
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240318125927.8
    100
      
    $a 20111019d2006łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a STN EN ISO 22000 $d Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000: 2005) $e systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005) $f spracovateľ: Jozef Kerekréty
    210
      
    $a Bratislava $c Slovenský ústav technickej normalizácie $d 2006
    215
      
    $a 40 s. $e 1 príloha: oprava z februára 2006
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003913 $a ochrana zdravia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006210 $a systémy riadenia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa
    675
      
    $a 006 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000009 $x Normalizácia. Normy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111019 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.