Počet záznamov: 1  

HACCP - teória a prax

  1. SYS0142520
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240111125043.2
    010
      
    $a 80-968348-1-9
    100
      
    $a 20111019d2000łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a HACCP - teória a prax $e nástroj na zabezpečenie zdravotnej neškodnosti požívatín $f Jozef Kerekréty
    210
      
    $a Bratislava $c Ing. Jozef Kerekréty, Potravinokonzult, Bratislava $d 2000
    215
      
    $a 216 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003913 $a ochrana zdravia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006197 $a systémy kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002403 $a hygiena výživy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005444 $a riziko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002863 $a kontrola
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005778 $a smernice
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004817 $a predpisy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003782 $a obchod medzinárodný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002943 $a kódexy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006732 $a USA
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $a HACCP
    675
      
    $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111019 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.