Počet záznamov: 1  

Metody biologiczne w ocenie jakości

  1. SYS0143513
    LBL
      
    00000nam--22^^^^^---450-
    005
      
    20240109073624.4
    010
      
    $a 978-83-7417-625-5
    011
      
    $a 1689-7374
    100
      
    $a 20111110d2011łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a pol $a eng
    102
      
    $a PL
    200
    1-
    $a Metody biologiczne w ocenie jakości $g redaktor naukowy Marian Filipiak
    210
      
    $a Poznań $c Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu $d 2011
    215
      
    $a 153 s.
    225
    2-
    $a Zeszyty naukowe $v 183
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004573 $a potraviny modifikované geneticky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003015 $a kvalita výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko
    675
      
    $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0043983 $a Filipiak $b Marian $4 340
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111110 $g AACR2

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.