Počet záznamov: 1
Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov
SYS 0143739 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20220714080118.5 100 $a 20111118d1998łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov $f Vojtech Kollár, Alica Lacková, Emil Roman 463 -1
$1 200 1 $a Výživa - potraviny - legislatíva $e zborník referátových príspevkov z konferencie, ktorá sa konala v dňoch 9. - 11. júna 1998 v Detve $v S. 189-195 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu - Bratislava $d 1998 675 $v 1. stred. $z slo 700 -1
$3 eu_un_auth*p0020663 $a Kollár $b Vojtech $p EUBOBFKTK $9 34 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 701 -1
$3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 701 -1
$3 eu_un_auth*p0048679 $a Roman $b Emil $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20111118 $g AACR2
Počet záznamov: 1