Počet záznamov: 1  

Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov

  1. SYS0143739
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220714080118.5
    100
      
    $a 20111118d1998łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Systémový prístup v riadení kvality potravinárskych výrobkov $f Vojtech Kollár, Alica Lacková, Emil Roman
    463
    -1
    $1 200 1 $a Výživa - potraviny - legislatíva $e zborník referátových príspevkov z konferencie, ktorá sa konala v dňoch 9. - 11. júna 1998 v Detve $v S. 189-195 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu - Bratislava $d 1998
    675
      
    $v 1. stred. $z slo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0020663 $a Kollár $b Vojtech $p EUBOBFKTK $9 34 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048679 $a Roman $b Emil $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111118 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.