Počet záznamov: 1  

Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov

  1. SYS0144125
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20221104095856.8
    100
      
    $a 20111125d1989łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov $f J. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková
    463
    -1
    $1 200 1 $a Aromatické látky v poživatinách $e zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989 $v S. 95-100 $1 210 $a Bratislava $c Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV $d 1989
    675
      
    $v 1. stred. $z slo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0044189 $a Jajcay $b J. $4 070 $9 34
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0044185 $a Wunderová $b A. $4 070 $9 33
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111125 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.