Počet záznamov: 1
Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov
SYS 0144125 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20221104095856.8 100 $a 20111125d1989łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov $f J. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková 463 -1
$1 200 1 $a Aromatické látky v poživatinách $e zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989 $v S. 95-100 $1 210 $a Bratislava $c Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV $d 1989 675 $v 1. stred. $z slo 700 -1
$3 eu_un_auth*0044189 $a Jajcay $b J. $4 070 $9 34 701 -1
$3 eu_un_auth*0044185 $a Wunderová $b A. $4 070 $9 33 701 -1
$3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 33 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20111125 $g AACR2
Počet záznamov: 1