Počet záznamov: 1  

Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry

  1. SYS0144149
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220725090609.7
    100
      
    $a 20111128d1988łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry $f M. Filová, Alica Lacková
    463
    -1
    $1 200 1 $a Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov $e zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988 $v S. 39-48 $1 210 $a Bratislava $c Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle $d 1988
    675
      
    $v 1. stred. $z slo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0044192 $a Filová $b M. $4 070 $9 50
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 50 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111128 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.