Počet záznamov: 1
Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry
SYS 0144149 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20220725090609.7 100 $a 20111128d1988łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Porovnanie vlastností rôznych štartovacích kultúr a výroby tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov so štartovacou kultúrou a bez štartovacej kultúry $f M. Filová, Alica Lacková 463 -1
$1 200 1 $a Aplikácia štartovacích kultúr pri výrobe tepelne neopracovaných trvanlivých mäsových výrobkov $e zborník prednášok z konferencie : Bratislava, jún 1988 $v S. 39-48 $1 210 $a Bratislava $c Pobočka ČSVTS pri Mäsovom priemysle $d 1988 675 $v 1. stred. $z slo 700 -1
$3 eu_un_auth*0044192 $a Filová $b M. $4 070 $9 50 701 -1
$3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 50 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20111128 $g AACR2
Počet záznamov: 1