Počet záznamov: 1  

Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov

  1. SYS0144634
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20220713115537.1
    100
      
    $a 20111207a1990łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d rus $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Vplyv nástreku krvnej plazmy na vlastnosti mäsových výrobkov $f Rudolfína Hatalová, Jozef Jajcay, Milan Luciak, Alica Lacková
    463
    -1
    $1 011 $a 0231-9950 $1 200 1 $a Bulletin potravinárskeho výskumu $d vedecký časopis $v Roč. 29 (9), č. 3-4 (1990), s. 343-351 $1 210 $a Bratislava $c Výskumný ústav potravinársky $d 1990
    541
    1-
    $a Vlijanije opryskivanija plazmoj krovi na svojstva mjasnych produktov,
    541
    1-
    $a <The> Effect of blood plasma feedstock on properties of meat products
    675
      
    $v 1. stred. $z slo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0044316 $a Hatalová $b Rudolfína $4 070 $9 25
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0044317 $a Jajcay $b Jozef $4 070 $9 25
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0044318 $a Luciak $b Milan $4 070 $9 25
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 25 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20111207 $g AACR2
    856
    4-
    $u http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=29&article=225
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.