Počet záznamov: 1
Systémy bezpečnosti potravín
SYS 0146227 LBL $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$ 005 20220929065211.1 100 $a 20120110a2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Systémy bezpečnosti potravín $d Food safety systems $f Alica Lacková 301 $a [KEGA 006EU-4/2011] 330 $a Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti. Niektoré normy používané na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti v potravinárskom reťazci. Systém HACCP ((Hazard analysis and critical control points). Medzinárodné sektorové normy pre bezpečnosť potravín – BRC, IFS. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0145603 $1 010 $a 978-80-225-3326-3 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili: Peter Drábik, Peter Červenka, Petra Jansová $v S. [1-9] $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2011 $1 215 $a CD-ROM [1180 s.] 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007162 $a výrobky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001440 $a certifikácia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003042 $a legislatíva 675 $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo 700 -1
$3 eu_un_auth*p0029081 $a Lacková $b Alica $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20120110 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1