Počet záznamov: 1  

Význam logistických metód pre trvalo udržateľnú konkurenčnú výhodu

  1. SYS0146458
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220803104755.9
    100
      
    $a 20120117d2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Význam logistických metód pre trvalo udržateľnú konkurenčnú výhodu $f Róbert Rehák
    301
      
    $a Projekt EU 72 na rok 2011
    330
      
    $a Vybrané logistické metódy, ktoré vplývajú na znižovanie nákladov spoločností. Charakteristika a využívanie logistických metód: Just in time, kanban, quik response, efficient consumer response, outsourcing.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0146340 $1 010 $a 978-80-225-3353-9 $1 200 1 $a Aktuálne zdroje zvyšovania konkurencieschopnosti a získania udržateľnej konkurenčnej výhody podnikateľských subjektov $e zborník vedeckých statí $f Zborník zostavili: Lucia Folvarčíková, Mária Vasiľová $v S. 71-80 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2011 $1 215 $a 88 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003127 $a logistika
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001720 $a distribúcia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004853 $a preprava
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007109 $a výroba
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005361 $a reťazce dodávateľsko-odberateľské
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003562 $a náklady
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001924 $a efektívnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007080 $a výhody konkurenčné
    675
      
    $a 164 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000024 $x Matematická logika. Logistika
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0018218 $a Rehák $b Róbert $f 1984- $p EUBOBFKMA $9 100 $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120117 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.