Počet záznamov: 1  

Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania

  1. SYS0146474
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220803104751.9
    100
      
    $a 20120117d2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania $f Marta Karkalíková
    301
      
    $a KEGA 006EU-4/2011
    330
      
    $a Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0146347 $1 010 $a 978-80-969219-6-6 $1 200 1 $a Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa $e zborník vedeckých statí : Products Safety Congress $f Zborník zostavila: Paulína Krnáčová $v S. 41-49 $1 210 $a Košice $c Euroedu, s. r. o. $d 2011 $1 215 $a 99 s.
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality
    675
      
    $a 658.56 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000344 $x Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $f 1947- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120117 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.