Počet záznamov: 1
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania
SYS 0146474 LBL $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$ 005 20220803104751.9 100 $a 20120117d2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo $d slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Systémy manažérstva bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania $f Marta Karkalíková 301 $a KEGA 006EU-4/2011 330 $a Aplikácia systému HACCP ako nástroja na zabezpečenie optimalizácie výroby potravín, nápojov a minimalizovanie zdravotných rizík v zariadeniach spoločného stravovania. Potravinová bezpečnosť Európskej únie a manažérstvo kvality. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0146347 $1 010 $a 978-80-969219-6-6 $1 200 1 $a Bezpečnosť produktov a ochrana spotrebiteľa $e zborník vedeckých statí : Products Safety Congress $f Zborník zostavila: Paulína Krnáčová $v S. 41-49 $1 210 $a Košice $c Euroedu, s. r. o. $d 2011 $1 215 $a 99 s. 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004613 $a požiadavky na výrobky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002874 $a kontrola kvality 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality 675 $a 658.56 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000344 $x Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami 700 -1
$3 eu_un_auth*p0029082 $a Karkalíková $b Marta $f 1947- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20120117 $g AACR2
Počet záznamov: 1