Počet záznamov: 1  

An analysis of firm credit across the world

  1. SYS0152888
    LBL
      
    00000nla--22^^^^^---450-
    005
      
    20240219083647.4
    100
      
    $a 20120605d2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a <An> analysis of firm credit across the world $f Rudolf Sivák, Anetta Čaplánová, John Hudson, Chris Hudson
    301
      
    $a ITMS 26240120032
    330
      
    $a Prístup firmy k obchodnému aj bankovému úveru v rôznych krajinách a regiónoch vo svete. Podstatné rozdiely v rámci krajín súvisiace s mnohými ukazovateľmi. Regionálne rozdiely, regionálna infraštruktúra, súdy. Analýza, dáta.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0150631 $1 011 $a 1931-0285 $1 200 1 $a Global conference on business and finance $b elektronický zdroj $e proceedings : Honolulu, Hawaii, US : January 3 - 6, 2012 $h Volume 7, Number 1, 2012 $v S. 24-38 $1 210 $a Hilo $c <The> Institute for Business and Finance Research $d 2012 $1 215 $a CD-ROM [1340 s.]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006879 $a úver bankový
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006893 $a úver obchodný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002125 $a firmy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0003169 $a štruktúra regionálna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006129 $a súdy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006162 $a svet
    675
      
    $a 336.77/.78 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000150 $x Úver. Úrok
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048753 $a Sivák $b Rudolf $f 1955- $p EUBFNHKFI $9 40 $4 070 $T Katedra financií FNH
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0049446 $a Čaplánová $b Anetta $f 1967- $p EUBFNHKET $9 40 $4 070 $T Katedra ekonómie FNH
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0016279 $a Hudson $b John $4 070 $9 10
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0045959 $a Hudson $b Chris $4 070 $9 10
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120605 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.