Počet záznamov: 1  

BOZP v ubytovacích a stravovacích službách

  1. SYS0156554
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231011125722.9
    100
      
    $a 20120626a2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a BOZP v ubytovacích a stravovacích službách $f Laurencia Jančurová
    330
      
    $a Zamestnanci hotelových, reštauračných a stravovacích služieb (Horeca) konfrontovaní s vysokým pracovným nasadením, fyzicky náročnou prácou pod časovým tlakom a nepretržitým kontaktom so zákazníkom. Prioritné témy v oblasti reštauračných a hotelových služieb vo vzťahu zamestnanec - zamestnávateľ. Nelegálne zamestnávanie. Previerky BOZP a ich výsledky. Najčastejšie riziká v odvetví Horeca a ako ich znížiť.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0228194 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 6, č. 5-6 (2012), s. 48-51 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2012
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001262 $a bezpečnosť práce
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006834 $a úrazy pracovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004632 $a pracovisko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005152 $a prostredie pracovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005745 $a služby
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007327 $a zamestnávatelia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004874 $a previerky
    675
      
    $a 331.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000119 $x Pracovné prostredie. Bezpečnosť práce. Hygiena práce. Vplyvy na prácu
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0047926 $a Jančurová $b Laurencia $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120626 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.