Počet záznamov: 1  

Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok"

  1. SYS0158375
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231011125716.2
    100
      
    $a 20120903a2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok" $f Jaroslava Marušková
    330
      
    $a Poznatky, ktoré vyplynuli z prieskumu 39 gastronomických zariadení 12 slovenských miest. Hlavný dôvod inovácií - udržanie si konkurencieschopnosti zariadenia, zvýšenie návštevnosti, rast tržieb a lojalita zákazníkov. Inovácie a zamestnanci. Typy inovácií. Zdroje informácií o nových trendoch. Bariéry zmien. Hostia a inovácie. Dva smery v slovenských reštauráciách.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0228194 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 62-67 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2012
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0018309 $a Marušková $b Jaroslava $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120903 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.