Počet záznamov: 1
Udržateľnosť v gastronómii
SYS 0160012 LBL 00000nla--22^^^^^---450- 005 20240502072757.6 100 $a 20120927d2012łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Udržateľnosť v gastronómii $d <The> Sustainability in Catering $f Roman Staňo 330 $a Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť gastronómie vo vzťahu k životnému prostrediu. Využívanie zdrojov a surovín pre jedlá a nápoje až po finálnu realizáciu produktov gastronómie. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0159913 $1 010 $a 978-80-225-3452-9 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 $b elektronický zdroj $e [zborník] $f zostavili Peter Drábik, Peter Červenka, Ivan Hlavatý, Petra Jansová $g recenzenti: Gabriela Pajtinková - Bartáková, Jan Koudelka $v S. 663-667 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2012 $1 215 $a CD-ROM [824 s.] 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004995 $a príprava jedál 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006024 $a stolovanie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006116 $a suroviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003009 $a kvalita 675 $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie 700 -1
$3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $f 1966- $p EUBOBFKSC $9 100 $4 070 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20120927 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1